Sjiraf meubels wordt Cryless! 

Cryless logo

Bekijk hier onze nieuwe website

 

Het verhaal van Sjiraf begon in 2010 met Esther die in verwachting was van haar eerste kindje. Omdat ze rugklachten heeft en de periode na een bevalling lichamelijk intensief is zag ze op tegen het vele bukken en verkeerd tillen waar gewone babymeubels haar toe zouden dwingen. Aan extra pijn had ze geen behoefte. Daarom ging ze op zoek naar babymeubels die haar lichaam konden ondersteunden. Helaas kon ze nergens vinden wat ze zocht. Een bevriende top-meubelmaker dacht met haar mee. Hij maakte een box en een ledikant die precies goed waren. Door deze meubels had Esther veel minder pijn en hield ze meer energie over om van haar kleintje te genieten. 

Omdat zij en haar man anderen de voordelen van deze meubels ook gunnen werd Sjiraf opgericht, een familiebedrijf bedoeld om jou te helpen. De meubels werden uitgebreid getest door een extern instituut zodat ze aan de strengste veiligheidseisen voldoen en er werd een webwinkel gestart onder de naam www.sjiraf.com. De meubels zijn in het bijzonder geschikt voor mensen met pijnklachten, maar iedereen die zijn of haar lichaam niet onnodig verkeerd wil belasten en van mooie en veilige meubels houdt heeft voordeel bij de meubels van Sjiraf. 

De naam Sjiraf verwijst naar een Giraf. Giraffen zijn namelijk sterk, hoog en uniek. En wist je dat giraffen ook hele sociale dieren zijn? Moeder en kind houden een nauwe band voor de rest van hun leven en beschermen elkaar. Die eigenschappen passen bij ons. De meubels van Sjiraf worden duurzaam geproduceerd. Het hout is afkomstig uit bossen die zo worden beheerd dat planten- en diersoorten behouden blijven. Door slim te produceren blijft er nauwelijks restafval over. En door het veelzijdige ontwerp en het gebruik van hoogwaardig materiaal gaan de meubels extra lang mee. 

Sjiraf staat voor ervaring. Wij weten hoe fijn het is om niet steeds te hoeven bukken en tillen. En wij weten ook hoe fijn het is om mooie en veilige babymeubels in huis te hebben. Heb je vragen, opmerkingen of tips voor ons? Neem gerust contact op. We zien er naar uit om iets van jou te horen!

 

 

Hier worden de meubels van Sjiraf gemaakt

 

 

 

© 2017 - 2021 Sjiraf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel