Sjiraf meubels wordt Cryless! 

Cryless logo

Bekijk hier de hoge box op de nieuwe website

 

Wist je dat er jaarlijks duizenden moeders met pijnklachten bij de huisarts komen? 'Gewone' babyboxen kunnen die pijnklachten veroorzaken of verergeren. Bij een gewone box kun je namelijk niet anders verkeerd tillen en jouw rug verkeerd belasten. En dat meerdere malen per dag, in een periode die lichamelijk al behoorlijk intensief is. 

  

 

 

 

De Sjiraf babybox is zowel hoog als laag te gebruiken en de bodem is verstelbaar. Zo kun je altijd op de juiste hoogte tillen. Er zijn hoge poten van 35cm én extra hoge poten van 67 cm beschikbaar. Met de hoge poten van 35cm kun je de bodem instellen op 90cm, 69cm en 47cm (vanaf de grond gemeten). Met de extra hoge poten van 67 cm kun je de bodem instellen op 122cm, 101cm en 79cm (vanaf de grond gemeten).     

 

 

 

 

Dat je de box zowel met als zonder poten kunt gebruiken maakt Sjiraf uniek. In kinderdagverblijven vind je boxen die je alleen hoog kunt gebruiken. Het probleem met deze boxen is dat ze er vaak als een gevangenis uitzien. Dat wilden wij niet. De box van Sjiraf is daarom gemaakt van 16 laagjes duurzaam berkenhout omsloten met hpl. Dat maakt de box oersterk en geeft haar een warm en eigentijds uiterlijk. 

 

 

 

 

Wist je dat veel kindjes verf of lak van de box gaan schrapen zodra ze tandjes krijgen? Of dat ze beklemd kunnen raken als een box te grote openingen heeft? Of dat ze met kledingstukken achter te scherpe hoeken of randen kunnen blijven haken? Welke box je ook koopt..., koop er een die aantoonbaar aan de strengste nederlandse veiligheidseisen voldoet. De veiligheid van jouw kindje gaat immers boven alles.

Sjiraf heeft haar box uitgebreid laten testen door het SHR, een geaccrediteerd testinstituut uit Wageningen. De box voldoet aan de strengste veiligheidseisen (eisenpakket kinderbedden en -boxen NEN-EN 716-1, 2018). Als een van de weinige fabrikanten gebruiken wij géén verf of lak. Het deurtje kan onmogelijk door een kindje van 0-2 geopend worden. Wil je het veiligheidsrapport inzien? Stuur ons een mailtje, dan sturen wij het jou toe.  

 

 

 

 

Productsoort: BabyBox

Type: Hoge Box Berken

Toepassing: Voor thuisgebruik, gastouders en kinderopvang

Geschikt voor: kinderen van 0 tot 2 jaar en/of kinderen tot een maximaal gewicht van 15kg

Afmetingen (in centimeters):

Intern (maat voor het boxkleed): 100 x 80 (lxb)

Gewicht: 34 kg

Materiaal: berkenmultiplex omkleed met HPL

Kleur: standaard wit

 

 

 

.

Kan ik de box ergens bekijken? 

Ja, dat kan. Je kunt een afspraak maken om de box in Heerhugowaard (naast Alkmaar) te bekijken. 

Is de box in een andere kleur verkrijgbaar?

Dat is mogelijk. De box wordt in standaard wit geleverd, maar alle kleuren zijn mogelijk. Hou er rekening mee dat een box in een andere kleur al snel een paar honderd euro meer kost. Dat heeft ermee te maken dat de inkoop van het hout in andere kleuren duurder is en de box apart geproduceerd moet worden. Maar dan heb je wel iets unieks. Bestel je 5 of 10 boxen in een andere kleur, dan wordt dit prijsverschil weer kleiner. Informeer naar de mogelijkheden. 

 

 

 

 

Als geregistreerd gastouder ben je in de meeste gevallen vrijgesteld van BTW en kun je de box als investering van de belasting aftrekken. 

Tip: Sjiraf is geen massaproduct. Daarom hebben we slechts een beperkt aantal boxen op voorraad. Wil je zeker weten dat je jouw exemplaar tijdig in huis hebt? Reserveer dan alvast een exemplaar. 

 

 

Bestel hier

 

artikel prijs  
Hoge Box Kopen € 849,00 Meer info
© 2017 - 2021 Sjiraf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel