Sjiraf meubels wordt Cryless! 

Cryless logo

Bekijk hier het hoge ledikant op de nieuwe website!

 

Wat voor een lage box geldt, geldt ook voor een laag ledikant: je kunt niet anders dan verkeerd tillen. Iedere keer als je jouw kindje uit het ledikant haalt, als je het matrasje verschoont of de dekentjes opmaakt sta je met een kromme rug over het bedje heen gebogen. Precies zoals het niet moet omdat je jouw rug verkeerd belast waardoor pijnklachten kunnen ontstaan of verergeren. Met een verhoogd ledikant van Sjiraf kun je altijd met een rechte rug tillen, het bedje opmaken of het matrasje verschonen. Zo voorkom je pijnklachten en hou je energie over om te genieten.

 

 

 

 

 Door het berkenhout heeft het een warme en eigentijdse uitstraling

 Geen goedkoop fabriekswerk, maar echte handgemaakte nederlandse kwaliteit 

 Voldoet aan de stengste veiligheidseisen, geen verf of lak, dubbelveilig slot 

Door de poten, de verstelbare bodem en het deurtje kun je altijd op hoogte tillen   

 Je bent zuinig op jouw lichaam en houdt meer energie over om te genieten (onbetaalbaar)

 

 

 

 

​Een ledikant komt na 2,5 jaar op zolder te liggen, waar het net zolang ligt totdat het op Marktplaats terecht komt. Zonde van het milieu en van jouw portomonnee. Dat kan beter (en duurzamer) dachten wij bij Sjiraf. Het Sjiraf ledikant is daarom ook te gebruiken als co-sleeper en eenvoudig te veranderen in een kinderbedje. Bestel het optionele voorpaneel (prijs op aanvraag), monteer het in een handomdraai, en je hebt veel langer plezier van jouw aankoop en draagt bij aan een duurzamere wereld. Er zijn zelfs mensen die van het kinderbedje een kinderbureau maken. Op die manier heb je zeker 10 jaar plezier van jouw aankoop.

 

 

 

 

Kijk wat Willie en Joel van het ledikant vinden    

 

 

 

 

Er is veel aandacht besteed aan het design, maar nog meer aan de veiligheid. Net als de box is het ledikantje uitgebreid getest door het SHR, een geaccrediteerd testinstituut uit Wageningen en is het op alle punten veilig bevonden. Voor gebruik in de professionele kinderopvang, met extra hoge poten, moet er nog een dakje op het bedje gemonteerd worden. Voor thuisgebruik en gebruik met korte poten is dit niet nodig.

 

 

 

 

Productsoort: Ledikant

Type: Hoge Box Berken

Toepassing: Voor thuisgebruik 

Afmetingen (in centimeters): 123,9 x 63,9 x 86 (lxbxh)

Lengte poten: hoge = 35cm, extra hoge = 67 cm

Intern (maat voor het matrasje): 120 x 60 cm (lxb)

Gewicht: 40 kg

Materiaal: berkenmultiplex met HPL

Kleur: standaard wit

 

 

 

 

Kan ik het ledikant ergens bekijken? Ja, dat kan. Je kunt een afspraak maken om het ledikant te bekijken. 

 

Is het ledikant in een andere kleur verkrijgbaar? Ja, dat is mogelijk. Het ledikant wordt in standaard wit geleverd, maar alle kleuren zijn mogelijk. Hou er echter wel rekening mee dat een ledikant in een andere kleur al snel een paar honderd euro meer kost. Dat komt omdat andere kleuren HPL duurder zijn en het ledikant apart geproduceerd moet worden. Maar dan heb je natuurlijk wel iets unieks in huis. Bestel je 5 of 10 ledikanten in een andere kleur, dan wordt dit prijsverschil weer kleiner. Informeer naar de mogelijkheden. 

 

  

 

 

Kies je ervoor om het ledikant te kopen, dan betaal je 895 euro. De genoemde prijs is inclusief BTW. Als geregistreerd gastouder ben je in de meeste gevallen vrijgesteld van BTW en kun je het ledikant als investering van de belasting aftrekken. Dat scheelt netto honderden euro's. Als het ledikant voor jou een noodzakelijk hulpmiddel is kan je een bijdrage vanuit de WMO aanvragen. Informeer bij het WMO loket in jouw gemeente.

Tip: Sjiraf is geen massaproduct. Daarom hebben we slechts een beperkt aantal ledikanten op voorraad. Wil je zeker weten dat je jouw exemplaar tijdig in huis hebt? Reserveer dan nu alvast een exemplaar.

 

 

Bestel hier

 

artikel prijs  
Verhoogd Ledikant Kopen € 895,00 Meer info
© 2017 - 2021 Sjiraf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel